Thuis

Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd

Ik ben online Chatten Nu

Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd
Scherp gebied het eindigen gebied geschikter gebied

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Algemene Uitdrijving
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : >300000000
Opgericht Jaar : 1999
Export pct : 80% - 90%

De Industrieco. van de Nanjings is Algemeen Uitdrijving, Ltd een professionele fabrikant van de delen van de tweeling-schroefextruder in China. Ons bedrijf heeft sterke technische kracht, technische talenten en geavanceerde technologie geaccumuleerd. Zijn thread-onderdelen, vaten en doornprocessen worden opgesteld. De technologie is een binnenlandse wetenschappelijke, rijpe en betrouwbare fabrikant. Met het principe van kwaliteit eerst, snelle levering en redelijke prijs, neemt ons bedrijf orden aangezien de orde te leiden, de merkweg neemt, en krijgt het lof van de binnenlandse ondernemingen op grote schaal van de tweeling-schroefextruder. Tegelijkertijd, van Duitsland BERSTORFF die, Coperion geavanceerde thermische buitenstaanderskunst en zijn productie van thread-onderdelen, vaten introduceren. En voor de bekende buitenlandse ondernemingen om ondersteunende productie te doen. Ons bedrijf heeft de Duitse Coperion, Berstorff Duitsland Bellsdorf, Leistritz Duitsland Les, Theysohn, Zwitserse Cabine van Buss, het Staal van JSW Japan, Toshiba Japan Toshiba, Kobe Japan Kobe, Ikegai Japan Chiba en andere modellen van ingepaste componenten verwerkt.
De orde is de orde, is de kwaliteit het leven van het bedrijf, ons bedrijf een reeks maatregelen treft om de kwaliteit te verzekeren:
a) Ons bedrijf heeft internationaal gevorderd machinaal bewerkend centrum, draad het malen en ander speciaal verwerkingsmateriaal om ervoor te zorgen dat de producten dezelfde kenmerken van Japanse en Duitse producten hebben.
B) Ons bedrijf heeft een hoge norm in de binnenlandse industrie en kan met de internationale inspectieruimte worden verbonden.
c) Onze ingepaste componenten worden gemaakt van hoogte - wordt de kwaliteits Zwitserse bimetaallegering X235, X245, Finland WR5, WR13, Amerikaanse gepoederde berylliumlegering CPM10V, SKH55, SKD11, 1,2379, S46990, de Groep van Shanghai Baosteel het materiaal van Shanggang Nr 5 W6Mo5Cr4V2 en nitriding Staal (38CrMoALA) geraffineerd en door het doven en het aanmaken, vaste inspectie, vacuüm doven het op hoge temperatuur, vacuüm aanmaken het op hoge temperatuur, oppervlaktenitriding, enz. geraffineerd. Het heeft dezelfde precisie en slijtageweerstand zoals Japanse en Duitse producten.
D) Onze product vacuümbrand wordt aangewezen in Nanjing Cobelon, Berstov, professionele de thermische behandelingsinstallatie van Nanjing, strikt overeenkomstig Kennametal om thermische behandelingsprocédé voor thermische behandeling te verstrekken, beantwoordt de productmisvorming ook aan Duitse normen.

 

Onze Voordelen:

a. Kostenvoordeel: rijp wetenschappelijk van de verwerkingstechnologie en thermische behandeling proces om de thread-onderdelen van uitstekende kwaliteit, vaten te veroorzaken, om ingevoerde producten te vervangen, om kosten voor klanten te drukken.

b. Voordelen van buitenlandse handel: Vele bekende schroeven van de ondernemingen in binnen- en buitenland extruder worden vervaardigd door klanten en dienen vele jaren. SABIC, LG Chem, Guangdong Hyundai, Tianjin Samsung, de Plastieken van Formosa, Dupont, en Shanghai Toyoink zijn allen behulpzame klanten. Kan een presentatie, zoals de gift maken van het bedrijf, in de V.S. ongeveer wordt weerspiegeld die.

c. Productievoordelen: bij de bovenkant van binnenlandse productieniveau, om aan de productienormen van Japan en Duitsland te voldoen. De strikte procedures van de productkwaliteitscontrole

d. De tijd kostte voordeel: het product zelf kan volgens klantenbehoeften worden aangepast, en de levertijd is kort, is de cyclus flexibel en efficiënt.


De Industrieco. van de Nanjings is Algemeen Uitdrijving, Ltd nu geëngageerd aan:
De algemene Uitdrijvingsproducten worden niet gemaakt van uitstekende kwaliteit goedgekeurde materialen, zal ons bedrijf volgens de leveringsprijs compenseren; De producten van jaderui tijdens abnormale slijtage en scheur, ons bedrijf is de oorzaak van uitwisseling en dragen de relevante kosten!

 

China Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Contactgegevens
Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd

Contactpersoon: Mr.

Tel.: 86-13342991148

Fax: 86-025-86529577

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

De Elementen van de extruderschroef

ZSK70 van de Elementen het Algemene Plastieken van de extruderschroef Parallellisme van de het Beëindigenoppervlakte

92 mm-de Elementen van de Extruderschroef, de Tweeling Hoge Precisie van Schroefkneder 58-62 HRC

Polymeer dat Delen W&P Coperion ZSK83 van de Extrudermachine Corrosieve Bestand compouding

Antivervangstukken hv-950-1100 van de Slijtageextruder het staal van Hardheidsnitrided

de tweelingelementen van de schroefextruder

Modulaire Tweeling van de de Elementen Zilverachtige Witte Kleur van de Schroefextruder Vierkante de Kegelvorm

Rendabele Extruderschroeven en Vaten, het Staal van de de Delenhoge snelheid van de Extrudermachine

Co die Tweeling de Elementendraad roteren die van de Schroefextruder Hete Isostatic Druk malen

Samenstellend de Tweelingdelen van de Schroefextruder, vervullen de Extrudervervangstukken Efficiënte Zelfreinigend

extruderschroeven en vaten

Dichte Extruderschroeven en Barrels136mm 58-62 HRC voor Toshiba TEM136BS

70mm Plastic Injectieschroef, Delen 2-3 Flighted Zelfreinigende Headage van de Uitdrijvingsmachine

De Schroeven van de Combiextruder en van de Ingevoerde Materiële 45 Staalvaten Huisvesting van de HEUPvoering

Niet Van een flens voorzien Injectie het Vormen Veelvoudige het Doel Behendige Combinatie van de Machineschroef

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit De Elementen van de extruderschroef Leverancier. © 2019 - 2021 screw-element.com. All Rights Reserved.